De magie van nabijheid: 5 stappen naar een juiste draag houding — Ilmaha
Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending in Nederland - vanaf €100 in België
Gratis verzending in Nederland - vanaf €100 in België
De magie van nabijheid: 5 stappen naar een juiste draag houding

De magie van nabijheid: 5 stappen naar een juiste draag houding

Bij Ilmaha geloven we in ultiem comfort en zorg voor jou en je kleintje. Daarom vertellen we je graag meer over de DRAAG-methode: vijf eenvoudige stappen om te controleren of je kindje perfect in de Mei Tai Draagzak zit, samen met de voordelen van deze geweldige draagzak. 

 

  1. Dichtbij - De kusjestest

Met de Mei Tai blijft je kleintje dichtbij, waardoor een liefdevolle band ontstaat. Geef een zacht kusje op het hoofdje om te controleren of jouw kindje op de juiste hoogte zit. 

 

  1. Rechtop - Comfortabele houding

Het is belangrijk dat je kleintje recht en comfortabel in de Mei Tai zit. Controleer aan beide kanten van de draagzak of het kindje recht zit.  

 

  1. Ademen - Veiligheid eerst

Veiligheid staat centraal. Onze Mei Tai Draagzak biedt voldoende ademruimte, zodat je met een gerust hart kunt genieten van het dragen van je baby. Controleer of je kleintje genoeg ademruimte heeft als hij tegen je aan zit.  

 

  1. Aansluiting - Samen in beweging

Het fijne aan de Mei Tai is dat je je handen vrij hebt om te bewegen, terwijl je kindje dichtbij is. Hierin is belangrijk dat het lichaampje goed tegen de jouwe aan zit, en het hoofdje vrij kan bewegen. Dit controleer je door voorover te leunen met je hand op het achterhoofd van je kleintje. Blijft het lichaam aansluitend? Dan zie hij goed!  

 

  1. Gespreide Hurkhouding - Ergonomisch genieten

Met onze Mei Tai ondersteunen we de ergonomische kikkerhouding, wat niet alleen goed is voor de ontwikkeling van je kindje, maar ook zorgt voor een comfortabele draagervaring. Zorg dus dat de knieholten van je kindje altijd iets hoger zitten dan de billen. Zo weet je zeker dat je kindje in de juiste houding zit!

 

Voordelen van de Mei Tai Draagzak: 

  • Ergonomisch: Bevordert een gezonde houding met de DRAAG-methode. Ook zijn de mei tai draagzakken van Ilmaha goedgekeurd door de International Hip Dysplacia Institute waardoor je zeker weet dat je een goede, ergonomische drager hebt. 
  • Handenvrij: Geniet van mobiliteit terwijl je kleintje dichtbij blijft. 
  • Veiligheid: Onze draagzakken zijn ontworpen met veiligheid als prioriteit. 
  • Comfortabel: Ademende stof voor ultiem comfort. 
  • Intiem Samenzijn: Creëert een sterke band tussen ouder en kind. 

Vind je bovenstaande interessant maar wil je graag dat iemand voor je laat zien hoe het nou precies werkt? Bekijk dan deze Tiktok video waarin Karina je precies laat zien hoe de DRAAG-methode werkt. 

Ben je ook zo enthousiast over de Mei Tai draagzak? Bekijk hier het complete assortiment. 
 
Benieuwd wat de voordelen zijn van het dragen van de Mei Tai draagzak binnenshuis? Lees er alles over in deze blog!

 

Volgend artikel Groeien doe je in stijl.. Meet: De Ilmaha Belly Wrap

Een opmerking achterlaten

* Verplichte velden